» homepage  » disclaimer
 Door het bezoeken van de SignWeb.eu site, gaat u akkoord met de volgende disclaimer.

De SignWeb.eu dienst wordt voornamelijk aan u kosteloos aangeboden, behoudens de volgende disclaimer die tot tijd kan worden bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving.

1. SignWeb.eu's Marketplace website fungeert als een platform voor verkopers om objecten aan te bieden en kopers om te bieden op objecten, en onmiddellijk objecten te kopen. Wij zijn niet betrokken bij de daadwerkelijke transactie tussen kopers en verkopers. In dit betreft, we hebben geen controle over de kwaliteit, veiligheid of rechtmatigheid van de objecten geadverteerd, evenals de waarheid of juistheid van de aanbiedingen, het vermogen van verkopers om items te verkopen of het vermogen van kopers om items te kopen. We kunnen niet garanderen dat een koper of verkoper een transactie zal voltooien.

2. Aangezien SignWeb.eu niet betrokken is bij de daadwerkelijke transactie tussen kopers en verkopers en in het geval dat u een geschil met een of meer gebruikers  heeft, vrijwaart u SignWeb.eu (en onze functionarissen, directeuren, agenten, filialen, moedermaatschappij en werknemers) van claims, eisen en schade (werkelijke schade en gevolgschade) van elke soort en aard, bekend en onbekend, vermoed en onvermoed, bekendgemaakt en niet bekendgemaakt, die voortvloeien uit of op enigerlei wijze verband houdt met dergelijke geschillen.

3. SignWeb.eu heeft geen controle op de informatie die door andere gebruikers  via ons systeem beschikbaar wordt gesteld . Misschien vindt u informatie van andere gebruikers die beledigend, schadelijk, onjuist of misleidend zijn. Wees voorzichtig, gezond verstand, en praktiseer veilig handelen bij het gebruik van onze site. Houd er rekening mee dat er ook risico's bestaan met het omgaan van vreemdelingen, minderjarige personen of personen die onder valse voorwendselen opereren.

4. Als u de hoogste bieder bent aan het einde van een veiling (voldoen aan de geldende minimum bod of reserveverplichtingen) en uw bod wordt geaccepteerd door de verkoper, bent u niet verplicht om de transactie met de verkoper te voltooien. Door het plaatsen van een bod op een item gaat u  akkoord met de voorwaarden van de verkoop opgenomen in de beschrijving van de post en / of door de verkoper omschreven in een follow-up correspondentie (of gekoppeld aan de beschrijving), die buiten de jurisdictie van SignWeb .com is. Biedingen zijn intrekbaar bijvoorbeeld in omstandigheden zoals wanneer de verkoper wezenlijk verandert beschrijving van het item na het bod, een duidelijke typografische fout wordt gemaakt, of u kunt de identiteit van de verkoper niet verifiëren.

5. Advertenties mogen alleen tekst beschrijvingen, afbeeldingen en foto's bevatten die u levert aan onze site (of  een link naar de website), die uw item te beschrijven als te koop (of in voorkomend geval, voor die vragen om aanbiedingen te maken). Alle genoemde items moeten in een passende categorie worden vermeld.

6.  SignWeb.eu is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele verdere correspondentie, betaling, verzending of geschil van goederen of diensten tussen de respectievelijke verkoper en koper tot stand gekomen door het gebruik van de veiling / markt service.

7. Zonder beperking van andere rechtsmiddelen, kan SignWeb.eu uw account opschorten of beëindigen als u wordt verdacht of gevonden (uit overtuiging, schikking, verzekerings- of escrow onderzoek of anderszins) te hebben die zich bezighouden met frauduleuze activiteiten op onze site of in verband met onze site.

8. Uitsluitend om SignWeb.eu in staat te stellen de informatie te gebruiken,  gaat u akkoord met ons verlenen van een niet-exclusieve, wereldwijde, eeuwigdurende, onherroepelijke, royalty's gratis, in sublicentie te geven (via meerdere lagen) recht op het auteursrecht en publiciteit rechten (maar geen andere rechten) die u in uw informatie verstrekt, in welke media nu bekend is of op dit moment niet bekend is, met betrekking tot uw informatie. SignWeb.eu zullen alleen gebruik maken van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

9. SignWeb.eu behouden het recht om te weigeren en / of te verwijderen geclassificeerde reclame en / of de gebruiker op onze site zonder voorafgaande kennisgeving.
10. Door zich te registreren met SignWeb.eu, erkent u dat u deze disclaimer hebt gelezen en ga akkoord met hetgeen is bepaald binnen. Als u het niet eens met deze disclaimer, dan moet u contact opnemen met SignWeb.eu vragen voor het verwijderen van uw account.

11. Alle partijen indienen materialen om SignWeb.eu verklaart en garandeert dat de indiening en het gebruik van dergelijke materialen geen eigendomsrechten van een andere partij zal schenden.

12. U mag niet kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, posten, verzenden of verspreiden op welke wijze van de inhoud van deze website met inbegrip van de tekst, afbeeldingen, audio en video voor publieke of commerciële doeleinden of communicatie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SignWeb .com
IN GEEN GEVAL ZAL wij of onze LEVERANCIERS aansprakelijk voor verloren gegane OF ENIGE SPECIALE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE ALS GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET ONZE WEBSITE, onze diensten of deze Overeenkomst (hoe dan ook ontstaan, INCLUSIEF NALATIGHEID).
ONZE AANSPRAKELIJKHEID, en de aansprakelijkheid van onze leveranciers U OF EEN DERDE PARTIJEN onder alle omstandigheden beperkt tot het hoogste van de hoogte van de vergoedingen u betaalt aan ons in de 12 maanden VOOR DE ACTIE voor de aansprakelijkheid.


 
On SignWeb.eu you can also find...


Wide Format Printers Flatbed Printers Textile Printers Finishing Systems Other Machines Software
Solvent printers
Latex printers
UV printers
Water based printers
 
Agfa printers
HP printers
Mimaki printers
Oce printers
 
Reactive dye printers
Sublimation printers
T-shirt printers
Textile pigment printers
 
Laminators
Steaming devices
Die cutters
Cutting tables
 
Screen printing
Label printers
Embroidery machines
Scanners
 
Cutting Software
Pre-flight Software
Profiling Software
RIP Software
 
Press / Pre - Press Cutting machines Inks Proofing Software Service Spare Parts
CTP (Computer-to-Plate)
Digital presses
Offset presses
Proofing printers
Flatbed cutters
Roll cutters
Reciprocal cutters
Tangential cutters
Solvent inks
Textile inks
UV inks
Water based inks
CGS
EFI
GMG
EskoArtwork
Technical support
Profiling service
Training
Service agreements
Bulk systems
Dampers
Print heads
Tubes
Reglement en condities Privacy policy Disclaimer Copyright © 2008 - 2021 SignWeb. Alle rechten voorbehouden.