» homepage  » privacy policy
 Wij vinden de privacy van de consument van groot belang. In deze verklaring wordt uiteengezet hoe op SignWeb wordt omgegaan met persoonsgegevens.

1. Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Gegevens die worden verzameld door uw gebruik van onze site:

SignWeb streeft ernaar om uw gebruik van onze site zo aangenaam mogelijk te maken. Om ons in staat te stellen u een optimale site en service te bieden, verzamelen wij daarom de volgende gegevens: uw type browser, (zoals Navigator of Internet Explorer), besturingssysteem (zoals Macintosh of Windows), IP-adres en Internet domein (zoals bijvoorbeeld Planet Internet en XS4ALL).

Gegevens die worden verzameld bij het plaatsen van een advertentie:

Bij het plaatsen van een advertentie wordt u verzocht persoonsgegevens te verstrekken (zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer). U bent niet verplicht alle gegevens te verstrekken, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw telefoonnummer niet op te geven maar alleen uw e mail adres. Wij maken gebruik van "cookies" om bepaalde informatie te bewaren telkens als u onze site bezoekt. Zo onthouden wij voor u uw persoonlijke gegevens bij het plaatsen van een advertentie zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. De meeste browsers bieden de mogelijkheid de ontvangst van cookies tegen te houden als u dat wenst - normaal gesproken kunt u dit instellen op uw eigen computer. U kunt dan echter niet langer gebruik maken van alle mogelijkheden van onze website.

Gegevens uit prijsvragen:

Op onze site worden van tijd tot tijd prijsvragen of wedstrijden gehouden en wij kunnen alle informatie die u daarbij aan ons verstrekt gebruiken om u waar nodig te benaderen (bijvoorbeeld om de winnaar van een prijsvraag te berichten). Als u tot de winnaars behoort, kan uw naam en/of e-mailadres worden vermeld op onze winnaarspagina, maar uitsluitend in afgekorte/verkorte vorm.

2. Verstrekken van gegevens

Gegevens over onze gebruikers worden niet verkocht, verhuurd, verhandeld of verstrekt op andere wijze dan zoals beschreven in deze verklaring. SignWeb kan zonder waarschuwing aan de adverteerder justitie inschakelen als de adverteerder de wet ernstig overtreedt en kan in dit geval besluiten gegevens door te geven aan justitie.

3. Marketing doeleinden

U gaat ermee akkoord dat wij de door ons verzamelde gegevens mogen gebruiken om u op de hoogte te brengen van eventuele vernieuwingen aan SignWeb, prijsvragen/aanbiedingen of klantonderzoek. Wij verkopen of verhuren uw persoonsgegevens niet aan derden voor hun marketingdoeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

4. Beveiliging

SignWeb zet zich in voor de beveiliging van de gegevens van haar gebruikers en past veiligheidsmaatregelen toe ter bescherming tegen verlies, misbruik of wijziging van de gegevens die SignWeb onder haar beheer heeft. Voorts maken wij gebruik van beveiligingssystemen ter bescherming van ons klantenbestand en toegang tot dit bestand binnen SignWeb is aan restricties onderhevig.

5. Welke keuzes hebt u voor verwijdering, afscherming?

Een gebruiker kan, nadat hij of zij zelf gegevens heeft ingevoerd op het betreffende on-line formulier, deze gegevens te allen tijde laten verwijderen uit of te laten afschermen in het SignWeb-bestand (inclusief de SignWeb nieuwsbrief) om gebruik van deze gegevens tegen te gaan. U kunt een e-mail sturen naar de helpdesk. Verzoeken tot verwijdering of afscherming worden verwerkt zo spoedig mogelijk na ontvangst van het verzoek verwerkt.

6. Contact opnemen met SignWeb

Deze website en de via deze site van u verkregen persoonsgegevens worden beheerd door SignWeb gevestigd te Amsterdam, Nederland. Voor al uw vragen over ons privacybeleid, de werking van deze website, kunt u contact opnemen met de helpdesk.


 
On SignWeb.eu you can also find...


Wide Format Printers Flatbed Printers Textile Printers Finishing Systems Other Machines Software
Solvent printers
Latex printers
UV printers
Water based printers
 
Agfa printers
HP printers
Mimaki printers
Oce printers
 
Reactive dye printers
Sublimation printers
T-shirt printers
Textile pigment printers
 
Laminators
Steaming devices
Die cutters
Cutting tables
 
Screen printing
Label printers
Embroidery machines
Scanners
 
Cutting Software
Pre-flight Software
Profiling Software
RIP Software
 
Press / Pre - Press Cutting machines Inks Proofing Software Service Spare Parts
CTP (Computer-to-Plate)
Digital presses
Offset presses
Proofing printers
Flatbed cutters
Roll cutters
Reciprocal cutters
Tangential cutters
Solvent inks
Textile inks
UV inks
Water based inks
CGS
EFI
GMG
EskoArtwork
Technical support
Profiling service
Training
Service agreements
Bulk systems
Dampers
Print heads
Tubes
Reglement en condities Privacy policy Disclaimer Copyright © 2008 - 2021 SignWeb. Alle rechten voorbehouden.